BONITETNA OCENA ODLIČNOSTI - AAA

S ponosom in veseljem vas obveščam, da smo letos zopet prejeli certifikat poslovne odličnosti AAA, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet. Le-ta v okviru mednarodnega projekta vsako leto izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.

Bonitetno odličnost smo dosegli že za leto 2014, ko smo tudi pridobili certifikat bon.odličnosti, letos pa smo ponovno zadostili kriterijem in ponovno dosegli najvišji razred AAA.

VIVAPEN proizvodnja, trgovina in posredovanje pisarniških potrebščin d.o.o., po analizah za leto 2016 spada med 4,2% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvrščamo v najvišji razred AAA. V Sloveniji je v letu 2016 med vsemi 163.642 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 6.944 podjetij. Nadalje, v naši splošni dejavnosti - SKD klasifikacija (C 22.290 Proizvodnja drugih izdelkov iz plastičnih mas) - je registriranih 544 podjetij, od tega le 79 podjetij dosega mednarodno priznane standarde razreda AAA.

Vesela in resnično ponosna sem, da smo v preteklem letu nadpovprečno plačniško podjetje, nismo imeli nobenih blokad računa, hkrati pa izpolnjujemo kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da bomo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležili katerega od naslednjih dogodkov:

  • stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo (< 0,08 % verjetnost),
  • izbris subjekta iz poslovnega registra (< 0,81 % verjetnost),
  • blokada transakcijskih računov subjekta več kot 60 dni nepretrgoma oziroma več kot 90 dni pretrgoma (< 0,41 % verjetnost).

Za dosego izjemnih, čudovitih rezultatov - se zahvaljujem vsem sodelavcem in poslovnim partnerjem. Vsem iskreno čestitam, saj so rezultati plod uspešnega in vzajemnega sodelovanja, razumevanja ter dobrega odnosa!

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

KONTAKT

Dolgo potovanje se začne s prvim korakom v pravo smer!

KONTAKTIRAJTE NAS +

Veseli bomo vašega povpraševanja.